• icon-menu-topbar
Word
donateur

Reguliere kaarten voor Into The Great Wide Open 2017 zijn uitverkocht

Tickets voor 4 t/m 17-jarigen nog wel verkrijgbaar

Wanneer je kaarten over hebt kan je deze tot 1 augustus 2017 in een veilige omgeving aanbieden aan Into The Great Wide Open. Het terugverkopen van kaarten kan hier.
De teruggekochte kaarten worden aangeboden aan de mensen in de wachtrij. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst. 

Koop s.v.p. geen kaarten van derden, lees hier hoe dergelijke partijen vaak te werk gaan.

Via het venster onderin kun je alsnog vouchers kopen voor Kampeerterrein Lange Paal en BlueCamp (zolang de voorraad strekt), alsook kindertickets.

Campingvoucher Kampeerterrein Lange Paal

Dit voucher geldt voor de overnachting van één persoon op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op Kampeerterrein Lange Paal. Kinderen tot 4 jaar hebben geen campingvoucher nodig.
Mocht je eerder willen komen of langer willen blijven, dan kun je bij aankomst op het kampeerterrein de voucher laten zien en de extra nacht(en) per pin betalen. Meer informatie is terug te vinden op het e-ticket, die je na de afronding van je bestelling in je mailbox ontvangt.
Je kunt per bestelling maximaal 4 campingvouchers voor Lange Paal afrekenen.

BlueCAMP

Afgelopen jaar kon een select groepje festivalbezoekers al overnachten in BlueCAMP op Kampeerterrein Lange Paal: een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. BlueCAMP bestaat deze editie uit een kampement van dertig comfortabele, all-weatherproof tweepersoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. Ook de sanitaire voorzieningen op Wadveld 4 zijn ‘groen’ en bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches voorzien van zonnepanelen. Verder wordt er voldoende zonne-energie opgewekt om onder andere je smartphone op te laden.

Wil je overnachten in BlueCAMP tijdens Into The Great Wide Open 2017? Bestel dan direct bij de aanschaf van festivaltickets, de BlueCamp-vouchers. De verhuurprijs van een tweepersoonstent voor 3 nachten inclusief ontbijt op vrijdag-, zaterdag en zondagochtend, bedraagt €260,-.

Er zijn 25 tenten beschikbaar op Wadveld 4 en 5 tenten op het grote veld. Slapen in BlueCAMP is alleen mogelijk in combinatie met een passe-partout ticket voor het festival.
De tenten zijn in overleg beschikbaar tot de maandagochtend, 10:00 uur.

Ticketprijzen

De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €135,- en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €20,-. Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee.
De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting.
Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen er maximaal 4 standaardtickets worden aangeschaft en maximaal 4 kindertickets.

Let op

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan onze eigen officiële verkoopkanaal: www.intothegreatwideopen.nl.  Zogenaamde secundaire ticketing-partijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.
Wil je checken of aangeboden tickets echt zijn, stuur een mail naar info@intothegreatwideopen.nl met de naam van de verkoop en/of het bestelnummer.

Tickets aanbieden & vragen

Per 8 mei kopen is onze terugkoopservice weer beschikbaar waarmee we officiele tickets terugkopen en weer aanbieden aan mensen op de wachtlijst. 
De wachtlijst was geopend van 8 t/m 10 mei en is door een overweldigend aantal reacties weer gesloten.