• icon-menu-topbar
Word
donateur

Via deze pagina kun je een campingvoucher bestellen voor het overnachten op Kampeerterrein Lange Paal.
Kampeerterrein Stortemelk en BlueCamp zijn uitverkocht.
We vragen je om niet meer tentplekken te reserveren dan noodzakelijk zodat zoveel mogelijk festivalbezoekers hun tent op een van de kampeerterreinen kunnen opzetten. De voorwaarden zijn per kampeerterrein anders, dus lees deze van te voren goed door.

Campingvoucher Kampeerterrein Lange Paal

Dit voucher geldt voor de overnachting van één persoon op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op Kampeerterrein Lange Paal. Kinderen tot 4 jaar hebben geen campingvoucher nodig.
Wanneer je jonger bent dan 16 jaar dan mag je hier je tent opzetten mits je een schriftelijke toestemming van je ouders hebt. Vergeet niet om een festival-campingvoucher te kopen wanneer je je festivalticket koopt. 
Mocht je eerder willen komen of langer willen blijven, dan kun je bij aankomst op het kampeerterrein de voucher laten zien en de extra nacht(en) per pin betalen. Meer informatie is terug te vinden op het e-ticket, die je na de afronding van je bestelling in je mailbox ontvangt.
Je kunt per bestelling maximaal 4 campingvouchers voor Lange Paal afrekenen.

BlueCAMP

Afgelopen jaar kon een select groepje festivalbezoekers al overnachten in BlueCAMP op Kampeerterrein Lange Paal: een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. BlueCAMP bestaat deze editie uit een kampement van dertig comfortabele, all-weatherproof tweepersoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. Ook de sanitaire voorzieningen op Wadveld 4 zijn ‘groen’ en bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches voorzien van zonnepanelen. Verder wordt er voldoende zonne-energie opgewekt om onder andere je smartphone op te laden.

Wil je overnachten in BlueCAMP tijdens Into The Great Wide Open 2017? Bestel dan direct bij de aanschaf van festivaltickets, de BlueCamp-vouchers. De verhuurprijs van een tweepersoonstent voor 3 nachten inclusief ontbijt op vrijdag-, zaterdag en zondagochtend, bedraagt €260,-.

Er zijn 25 tenten beschikbaar op Wadveld 4 en 5 tenten op het grote veld. Slapen in BlueCAMP is alleen mogelijk in combinatie met een passe-partout ticket voor het festival.
De tenten zijn in overleg beschikbaar tot de maandagochtend, 10:00 uur.

Campingvoucher Kampeerterrein Stortemelk (uitverkocht)

Met dit voucher kan je een tentplek reserveren op Kampeerterrein Stortemelk. Dit voucher is nog geen definitieve reservering, het geeft je enkel de garantie op een campingplek voor één tent mits je het bestelproces afmaakt.
Informatie over dit bestelproces ontvang je automatisch in de week van 23 - 27 januari wanneer je een voucher hebt geselecteerd tijdens de kaartverkoop. In datzelfde bestelproces kan je aangeven wanneer je komt, met hoeveel personen je komt en of je eventueel nog extra overnachtingen wilt bijboeken.

Er zijn twee basis-arrangementen beschikbaar:

• Overnachten van donderdag 31 augustus tot zondag 3 september.
• Overnachten van donderdag 31 augustus tot maandag 4 september.

Het verkorten of verschuiven van deze arrangementen is niet mogelijk, het verlengen wel. Zorg dat je binnen de genoemde periode van de instructiemail je bestelling definitief maakt in het systeem. Doe je dit te laat, dan vervalt je voucher en daarmee je bestelling van een tentplek op Stortemelk tijdens het festival. Je kunt per bestelling maximaal 2 campingvouchers voor Stortemelk bestellen.

Kampeerterrein Stortemelk - overige plekken?

Het kan zijn dat er in de loop van het festival weer wat plekken op Stortemelk vrijkomen. Deze plekken zijn te reserveren via het reserveringssysteem op de website van kampeerterrein Stortemelk. 

Je kunt vanaf 16 jaar zonder begeleiding van een volwassene kamperen op Stortemelk.
Ben je jonger dan 16 jaar en kom je zonder ouders/begeleiders naar het festival, dan kan je een kampeervoucher kopen voor Kampeerterrein Lange Paal en je tent daar opzetten.